Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου

Εξοπλισμένοι με καινοτόμο τεχνολογία συμπύκνωσης για αποδοτική, αξιόπιστη θέρμανση και ζεστό νερό

Γιατί να επιλέξετε λέβητα συμπύκνωσης αερίου της Daikin;

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να αντικαταστήσει έναν υπάρχοντα λέβητα με μια πιο ενεργειακά αποδοτική και οικονομική εναλλακτική λύση. Η σειρά επίτοιχων λεβήτων της Daikin προσφέρει την καλύτερη δυνατή άνεση, ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.

Αξιόπιστη απόδοση

• Μεγάλο εύρος διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να επιτευχθούν υψηλά επίπεδα απόδοσης
• Σύνδεση σε Daikin Online Controller
• Το έξυπνο «μάτι» της Daikin παρακολουθεί την απόδοση του λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας

Ενεργειακή απόδοση

• Χρησιμοποιήστε σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες για να αυξήσετε τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας (διαθέσιμη για τον λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας και για τον λέβητα μόνο θέρμανσης)
• Σύστημα καύσης με αυτόματη προσαρμογή στον τύπο αέριου (Lambda Gx) μειώνει το ενεργειακό κόστος, ρυθμίζοντας αποδοτικά το μείγμα αερίου-αέρα

Εύκολη εγκατάσταση και σέρβις

• Όλα τα εξαρτήματα είναι προσβάσιμα από το μπροστινό μέρος
• Οι συμπαγείς διαστάσεις και η προστασία IPX5D επιτρέπουν την εγκατάσταση του λέβητα συμπύκνωσης αερίου σε διάφορους χώρους, π.χ. κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπια, κ.λ.π.

Μοναδικός σχεδιασμός

• Καλαίσθητη εμφάνιση
• Συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας με φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό

Υψηλός ρυθμός διαμόρφωσης

Ο αυτόματος ρυθμός διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και συνεχής λειτουργία του λέβητα συμπύκνωσης αερίου. Ομαλή λειτουργία του συστήματος σημαίνει μεγαλύτερη άνεση, μικρότερος κίνδυνος βλάβης του συστήματος και δυνατότητα εξουδετέρωσης επιβλαβών ουσιών από εκπομπές που ενδέχεται να προκύψουν κατά την ανάφλεξη.

Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου

Πώς λειτουργεί;

93% απόδοση

Συμβατικοί λέβητες συνδυασμένης λειτουργίας: οι υδρατμοί διαφεύγουν μέσω της καπνοδόχου κατά τη φάση της εξάτμισης και η λανθάνουσα θερμότητα παραμένει ανεκμετάλλευτη.

109% απόδοση

Λέβητες συμπύκνωσης αερίου συνδυασμένης λειτουργίας: τα καυσαέρια ανταλλάσσουν ενέργεια με το νερό που επιστρέφει από το δίκτυο θέρμανσης και ψύχονται πριν βγουν από τον λέβητα. Εξαιτίας αυτού, η λανθάνουσα θερμότητα που περιέχεται στους υδρατμούς αποδεσμεύεται στο σύστημα θέρμανσης.

Τεχνολογία Premix

εξασφαλίζει καύση υψηλής απόδοσης χρησιμοποιώντας έναν ανεμιστήρα διαμόρφωσης για την τέλεια ανάμιξη του αέρα καύσης και του καυσίμου πριν φτάσει στον καυστήρα (αναμικτήρας αέρα/αερίου).

Ένας μοναδικά σχεδιασμένος εναλλάκτης

Με την καύση 1 m3 φυσικού αερίου, απελευθερώνεται 1,7 kg υδρατμού στα καυσαέρια ως λανθάνουσα θερμότητα. Αντί να χάνεται μέσω των καυσαερίων, ο υδρατμός που περιέχει λανθάνουσα θερμότητα ανακυκλοφορεί και στη συνέχεια θερμαίνεται εκ νέου από έναν μοναδικά σχεδιασμένο εναλλάκτη.

Yψηλή εξοικονόμηση κόστους & βιώσιμη λειτουργία

Ως αποτέλεσμα της ψύξης του υδρατμού σε θερμοκρασία λίγο χαμηλότερη από το σημείο δρόσου, δημιουργείται συμπύκνωμα που στη συνέχεια αποστραγγίζεται μέσω ενός σιφωνίου. Η τεχνολογία συμπύκνωσης χρησιμοποιεί καύσιμα με αποδοτικό τρόπο για να εξασφαλίσει υψηλή εξοικονόμηση κόστους και βιώσιμη λειτουργία με μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Lambda Gx, σύστημα αυτόματης προσαρμογής αερίου

Το σύστημα ελέγχου Lambda Gx δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό αέρα και αερίου για να επιτύχει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

• Το σύστημα ελέγχει ανεξάρτητα την ποσότητα αέρα και αερίου με βάση την ποιότητα της φλόγας (ρεύμα ιονισμού).
• Οποιαδήποτε διακύμανση στην ισορροπία αέρα και φυσικού αερίου, (είτε λόγω της θερμοκρασίας του εξωτερικού αέρα είτε λόγω της ποιότητας του φυσικού αερίου), μπορεί να ανιχνευθεί από ένα ρεύμα ιονισμού και να διορθωθεί ηλεκτρονικά.
• Για να επιτευχθεί αποδοτική διαδικασία καύσης, το αέριο απελευθερώνεται σταδιακά στο μείγμα μέχρι να επιτευχθεί η ιδανική αναλογία αερίου-αέρα. Η λειτουργία αυτή παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής και μειώνει την εκπομπή επιβλαβών αερίων στο περιβάλλον.

Αντλία θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma

Αντικαταστήστε εύκολα το παλιό σας σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού με την ενεργειακά αποδοτική αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma. Αυξήστε την ενεργειακή σας απόδοση, χωρίς να αντικαταστήσετε τα καλοριφέρ που ήδη έχετε.

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών είναι ιδανικές για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων. Ο συμπαγής σχεδιασμός της Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών απαιτεί ελάχιστο χώρο εγκατάστασης και ενσωματώνεται άψογα στις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε την ενεργειακή απόδοση αντλίας θερμότητας, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημά σας.

Λειτουργεί με ανανεώσιμη μορφή ενέργειας

Εξάγοντας ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα, η Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών θερμαίνει και εξασφαλίζει στο σπίτι σας ζεστό νερό με βιώσιμο τρόπο.

• Λειτουργεί με 65% ανανεώσιμη μορφή ενέργειας που εξάγει από τον αέρα και 35% ηλεκτρική ενέργεια
• Συνδυάστε την αντλία θερμότητας με ηλιακή υποστήριξη για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία ενέργειας στην παραγωγή ζεστού νερού

Επιτυγχάνει ενεργειακή κλάση A+

a-plus-plus

Οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού με ηλιακή ενέργεια

Μειώστε το ενεργειακό σας κόστος, αξιοποιώντας την ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Οι ηλιακοί συλλέκτες μας εγκαθίστανται εύκολα και παράγουν έως και το 70% της ενέργειας που χρειάζεται η αντλία θερμότητας ζεστού νερού που χρησιμοποιείτε. Κατάλληλα για όλους τους τύπους κτιρίων, τα ηλιακά συστήματα ζεστού νερού της Daikin εξυπηρετούν μικρές και μεγάλες κατοικίες. Επιλέξτε ανάμεσα σε σύστημα ζεστού νερού ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος.

Θερμικό σύστημα ζεστού νερού ανοικτού κυκλώματος

• Ιδανικό για νεόκτιστες κατοικίες
• Υψηλότερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τα συστήματα κλειστού κυκλώματος
• Απαιτεί άμεση κατακόρυφη σύνδεση από τη δεξαμενή στους ηλιακούς συλλέκτες
• Εάν δεν υπάρχει ήλιος, το σύστημα αποστραγγίζει αυτόματα για να αποτραπεί το πάγωμα των σωλήνων

Τεχνολογία Cascade

Η τεχνολογία cascade (αλληλουχία δύο συμπιεστών) παράγει ζεστό νερό με τη χρήση ανανεώσιμης μορφής ενέργειας.

1. Η εξωτερική μονάδα απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος και τη μεταφέρει στην εσωτερική μονάδα μέσω του κυκλώματος ψυκτικού
2. Η εσωτερική μονάδα αυξάνει τη θερμοκρασία του ψυκτικού μέσου, χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό διπλό κύκλωμα
3. Το κύκλωμα ψυκτικού μεταφέρει τη θερμότητα στο κύκλωμα νερού του συστήματος

Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου

Καινοτόμος σχεδιασμός. Πρωτοποριακή τεχνολογία σας παρέχει αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική θέρμανση.

Λέβητες πετρελαίου υψηλών επιδόσεων

Το μέλλον της θέρμανσης με πετρέλαιο βρίσκεται στις βιολογικές λύσεις, και οι λέβητές πετρελαίου ROTEX της Daikin έχουν κατασκευαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να λειτουργούν με βιολογικό πετρέλαιο ή βιοκαύσιμα.

Συνδυάστε το λέβητα συμπύκνωσης πετρελαίου που ήδη έχετε με ηλιακή υποστήριξη για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού

Οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού με ηλιακή ενέργεια

Μειώστε το ενεργειακό σας κόστος, αξιοποιώντας ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Οι ηλιακοί συλλέκτες της Daikin εγκαθίστανται εύκολα και παράγουν έως και 70% της ενέργειας που χρειάζεται το δοχείο ζεστού νερού που χρησιμοποιείτε. Διαθέσιμα για όλους τους τύπους κτιρίων, τα ηλιακά μας συστήματα ζεστού νερού εξυπηρετούν μικρές και μεγάλες κατοικίες. Επιλέξτε ανάμεσα σε σύστημα ζεστού νερού ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος.

Το καινοτόμο σύστημα ανάκτησης θερμότητας

επαναχρησιμοποιεί ενέργεια για θέρμανση και ψύξη εσωτερικών χώρων και παραγωγή ζεστού νερού, με πιο αποδοτικό τρόπο.

Θερμικό σύστημα ζεστού νερού ανοικτού κυκλώματος

• Ιδανικό για νεόκτιστες κατοικίες
• Υψηλότερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τα συστήματα κλειστού κυκλώματος
• Απαιτεί άμεση κατακόρυφη σύνδεση από τη δεξαμενή στους ηλιακούς συλλέκτες
• Εάν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια, το σύστημα αποστραγγίζει αυτόματα για να αποτραπεί το πάγωμα των σωλήνων

Ηλιακό σύστημα κλειστού κυκλώματος

• Ιδανικό για ανακαινίσεις και υπάρχουσες κατοικίες
• Δυνατότητα χρήσης γωνιασμένων σωληνώσεων για τη σύνδεση της δεξαμενής με τους ηλιακούς συλλέκτες
• Γεμίζει με νερό και αντιψυκτικό για την πρόληψη παγώματος των σωλήνων
• Το σύστημα τίθεται υπό πίεση και σφραγίζεται για την ασφάλειά σας

Εύκολη και οικονομικά προσιτή εγκατάσταση

Με λίγα απαιτούμενα εξαρτήματα και εύκολη εγκατάσταση, οι λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου της Daikin είναι ιδανικοί για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων πετρελαίου. Κάθε συμπαγής λέβητας συνδυάζεται άψογα με τις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας.

Δοχεία ζεστού νερού χρήσης

Ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ζεστού νερού χρήσης

Με τις αντλίες θερμότητας και τους λέβητες ζεστού νερού της Daikin, το ζεστό νερό παράγεται με τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας από τον ήλιο ή τον αέρα.  Μέρος της ενεργειακά αποδοτικής ολοκληρωμένης λύσης σας Η θέρμανση του νερού απαιτεί ενέργεια, και περισσότερο από το 40% του νερού που χρησιμοποιούμε είναι ζεστό. Επιλέγοντας μια ενεργειακά αποδοτική λύση μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση.

Επιλογές εγκατάστασης συστήματος θέρμανσης ζεστού νερού χρήσης

Είτε χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό είτε θέλετε να συνδυάσετε το ζεστό νερό σας με ηλιακά συστήματα, προσφέρουμε θερμοδοχεία και δοχεία ζεστού νερού χρήσης για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Θερμοδοχείο (ECH2O)

 • Για αποθήκευση ζεστού νερού, για θέρμανση χώρου και για ζεστό νερό χρήσης
 • Αυτόνομο σύστημα για παραγωγή ζεστού νερού
 • Συμβατό με κάθε τύπο συστήματος θέρμανσης
 • Συνεχής παροχή φρέσκου ζεστού νερού
 • Δυνατότητα σύνδεσης σε ηλιακούς συλλέκτες για θέρμανση και αποθήκευση του νερού σας για μελλοντική χρήση
 • Σχεδιασμένο ως smart-grid-ready (δυνατότητα σύνδεσης σε «έξυπνο ηλεκτρικό δίκτυο») για παραγωγή και αποθήκευση ζεστού νερού σε περιόδους χαμηλής τιμής της ενέργειας

Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

 • Για ζεστό νερό χρήσης
 • Διαθέσιμο ως ολοκληρωμένη λύση με αντλία θερμότητας, λέβητα αερίου ή ξεχωριστό δοχείο
 • Εφεδρική ηλεκτρική αντίσταση εξασφαλίζει ασφαλές ζεστό νερό
 • Συνδέστε ηλιακούς συλλέκτες για να θερμάνετε και να αποθηκεύσετε το νερό σας για μελλοντική χρήση
 • Εξαιρετική μόνωση εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει τις απώλειες θερμότητας

Οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού με ηλιακή ενέργεια

Μειώστε το ενεργειακό σας κόστος, αξιοποιώντας την ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Οι ηλιακοί συλλέκτες μας εγκαθίστανται εύκολα και παράγουν έως και 70% της ενέργειας που χρειάζονται οι αντλίες θερμότητας και οι λέβητες ζεστού νερού που χρησιμοποιείτε. Τα ηλιακά μας συστήματα ζεστού νερού εξυπηρετούν εξίσου καλά και αποδοτικά κτίρια όλων των μεγεθών –από μικρές κατοικίες, μέχρι μεγάλα ξενοδοχεία. Επιλέξτε ανάμεσα σε σύστημα ζεστού νερού ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος.

Ζεστό νερό για κάθε τύπο κτιρίου

Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού είτε ιδιοκτήτης spa ή διευθυντής ξενοδοχείου, οι λύσεις ζεστού νερού της Renewal θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Θερμικό σύστημα ζεστού νερού ανοικτού κυκλώματος

 • Ιδανικό για νεόκτιστες κατοικίες
 • Υψηλότερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τα συστήματα κλειστού κυκλώματος
 • Απαιτεί άμεση κατακόρυφη σύνδεση από τη δεξαμενή στους ηλιακούς συλλέκτες
 • Εάν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια, το σύστημα αποστραγγίζει αυτόματα για να αποτραπεί το πάγωμα των σωλήνων

Ηλιακό σύστημα κλειστού κυκλώματος

 • Ιδανικό για ανακαινίσεις και υπάρχουσες κατοικίες
 • Δυνατότητα χρήσης γωνιασμένων σωληνώσεων για τη σύνδεση της δεξαμενής με τους ηλιακούς συλλέκτες
 • Γεμίζει με νερό και αντιψυκτικό για την πρόληψη παγώματος των σωλήνων
 • Το σύστημα τίθεται υπό πίεση και σφραγίζεται για την ασφάλειά σας

Ηλιακοί συλλέκτες

Aποδοτικές τεχνολογίες για την κατασκευή ηλιακών θερμοσιφώνων

ωωδνψ