Τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας Αέρα

Γνωρίστε το Multi Split

multi-split

Ψύξη ή θέρμανση πολλαπλών χώρων με μια εξωτερική μονάδα

Η μονάδα Multi Split είναι ένα ανθεκτικό σύστημα που παρέχει εσωτερικό κλίμα άνεσης αλλά είναι αθόρυβο και διακριτικό στην καθημερινή του λειτουργία.

Χαμηλή συντήρηση

Η Multi Split απαιτεί λιγότερη συντήρηση και εγκαθίσταται πιο εύκολα σε σχέση με τις πολλαπλές εξωτερικές μονάδες split.

Λύση με μακρόπνοη προοπτική

Η μονάδα χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ψυκτικό χαμηλού αντίκτυπου ώστε να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια και να γίνεται πιο αποδοτική χρήση.

Ευέλικτη

ΗΣυμβατή με μια σειρά εσωτερικών μονάδων, εύκολη εγκατάσταση και ευέλικτος προγραμματισμός που υποδηλώνουν ότι η Multi Split είναι μονάδα που προσαρμόζεται στην οικία και τον τρόπο ζωής σας.

Πέντε σε ένα

Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες — οποιαδήποτε σειρά ή στυλ ?— σε μια εξωτερική μονάδα Multi Split.

Είτε λειτουργεί σε μικρό εξωτερικό χώρο είτε γίνεται σύνδεση σε πολλές εσωτερικές μονάδες, η Multi Split είναι η ιδανική λύση που προσαρμόζεται ώστε να εκπληρώνονται όλες οι ανάγκες και οι προτιμήσεις κλιματισμού.

  • Συνδέετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε ξεχωριστούς χώρους
  • Αλλάζετε και προσθέτετε μονάδες οποιαδήποτε στιγμή
  • Εγκαθιστάτε την Multi Split σε τοίχο, στέγη ή βεράντα
  • Χρησιμοποιείτε τον Online ελεγκτή Daikin για να προγραμματίζετε και να αλλάζετε το κλίμα κάθε χώρου

Περιβαλλοντική ευαισθησία

Πάντα προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αντιμετωπίσουμε τα περιβαλλοντικά και ενεργειακά ζητήματα των προϊόντων HVAC. Γι’ αυτό η Multi Split χρησιμοποιεί ψυκτικό χαμηλού αντίκτυπου R-32 και έναν σπειροειδή συμπιεστή για τη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου κατά 68%.

Έως και A++ για θέρμανση

a-plus-plus

Έως και A+++ για ψύξη

a-plus-plus-plus

Διακριτική, πιο αθόρυβη

Η Multi Split είναι μια ανθεκτική αλλά μικρών διαστάσεων μονάδα που περιέχει λιγότερα καλώδια και σωληνώσεις έτσι ώστε να γίνεται η τέλεια επιλογή για αυτούς που διαθέτουν περιορισμένο εξωτερικό χώρο. Ο χαμηλός θόρυβος λειτουργίας της μονάδας εξασφαλίζει ότι δεν διαταράσσεται η καθημερινή ζωή ή δεν προκαλείται ηχορύπανση εξωτερικά.

Εύκολος έλεγχος

Μπορείτε να διαχειριστείτε το σύστημα Multi χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Απλά συνδέστε στο Wi-Fi και κατεβάστε την εφαρμογή Online ελεγκτή Daikin για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το τέλειο κλίμα.

Επαγγελματικές Λύσεις

Daikin VRV. Ένας μοναδικός συνδυασμός ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών

DAIKIN-VRV-HEAT-RECOVERY-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-RQCEQ-P

Το κορυφαίο σύστημα για ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού

Τα συστήματα VRV της Daikin μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας βελτιστοποιώντας την εποχιακή απόδοση με αποτελεσματικές εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες, καινοτόμες τεχνολογίες και έξυπνα συστήματα ελέγχου διαχείρισης ενέργειας.

Η τεχνολογία μεταβαλλόμενου ψυκτικού

που εφευρέθηκε από τη Daikin, προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία του ψυκτικού ανάλογα με το φορτίο για τη δική σας βέλτιστη άνεση και αυξάνει την εποχιακή απόδοση κατά έως και 28% σε σύγκριση με άλλες λύσεις.

Οι αυτοκαθαριζόμενες μονάδες της Daikin

αυξάνουν την εξοικονόμηση έως και 50% σε σύγκριση με τις τυπικές κασέτες και τις κρυφές μονάδες οροφής.

Το καινοτόμο σύστημα ανάκτησης θερμότητας

επαναχρησιμοποιεί ενέργεια για θέρμανση και ψύξη εσωτερικών χώρων και παραγωγή ζεστού νερού, με πιο αποδοτικό τρόπο.

Ο ακριβής έλεγχος πολλαπλών ζωνών

σάς επιτρέπει να ελέγχετε ανεξάρτητα διαφορετικούς ορόφους και χώρους, για να μειώσετε τη συνολική ενεργειακή κατανάλωση.

Θερμάνετε και δροσίστε το κτίριό σας

με τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας από το έδαφος.

Επιλέγοντας Daikin

έχετε τον καλύτερο συνεργάτη για τις πράσινες κατασκευές σας και τις πιστοποιήσεις βιωσιμότητας, όπως το BREEAM, το LEED κ.λπ.

Συνεχής θέρμανση

Το VRV IV παρέχει συνεχώς θέρμανση κατά τη διάρκεια του κύκλου απόψυξης. Άλλες αντλίες θερμότητας σταματούν να παρέχουν θέρμανση κατά τη διάρκεια του κύκλου απόψυξης, αλλά το VRV IV είναι εξοπλισμένο με το μοναδικό στοιχείο συσσώρευσης θερμότητας της Daikin που αποθηκεύει ενέργεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης. Η αποθηκευμένη ενέργεια χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την απόψυξη της εξωτερικής μονάδας, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση 24 ώρες το 24ωρο.

Λογισμικό ρύθμισης VRV

Κάθε μονάδα VRV IV παρέχεται εξοπλισμένη με το λογισμικό ρύθμισης VRV που έχει αναπτύξει η Daikin. Πρόκειται για ένα λογισμικό που επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση και εκκίνηση του συστήματος. Ο εγκαταστάτης σας ξοδεύει λιγότερο χρόνο για τη διαμόρφωση των εξωτερικών μονάδων και είναι εύκολο να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις στις ανάγκες του κτιρίου σας.

Πραγματική απόδοση

  • Υψηλή εποχιακή απόδοση
  • Μέτρηση με εσωτερικές μονάδες που χρησιμοποιούνται σε πραγματικές εφαρμογές

Μεταβαλλόμενη θερμοκρασία ψυκτικού

Ως αποκλειστική τεχνολογία της Daikin, η μεταβαλλόμενη θερμοκρασία ψυκτικού προσαρμόζει συνεχώς τόσο την ταχύτητα του συμπιεστή inverter όσο και τη θερμοκρασία του ψυκτικού, ώστε να παρέχει την απαιτούμενη ισχύ για την κάλυψη του φορτίου του κτιρίου, με την υψηλότερη δυνατή άνεση και απόδοση.

Καθαρισμός αέρα

Καθαρός αέρας, επειδή νοιαζόμαστε

image-min

Με τους καθαριστές αέρα της Daikin, σας υποσχόμαστε ατμόσφαιρα που είναι 3 φορές πιο καθαρή, πιο υγιεινή και πιο φρέσκια.

Το νερό του δοχείου ρέει μέσα στο δίσκο συλλογής όπου βρίσκεται ο νερόμυλος, ο οποίος ανυψώνει το νερό καθώς περιστρέφεται και το απελευθερώνει πάνω στο φίλτρο. Ο αέρας διέρχεται από το φίλτρο το οποίο απορροφά την υγρασία του και τη διοχετεύει στον χώρο για να τον υγράνει.

  • Πέντε στρώματα καθαρού αέρα με τον καθαριστή αέρα τεχνολογίας Streamer
  • Ταυτόχρονη ύγρανση και καθαρισμός με τον καθαριστή αέρα Ururu

Εξερευνήστε τους καθαριστές μας αέρα