Δημιουργήστε το τέλειο περιβάλλον για τους πελάτες σας

ξσξψσξ

Μια ολοκληρωμένη λύση για τον κλιματισμό του καταστήματός σας

Ό,τι κατάστημα κι αν διαθέτετε (από μπουτίκ ή αλυσίδα καταστημάτων λιανικής, μέχρι μίνι μάρκετ ή οπωροπωλείο), εμείς έχουμε τη λύση κλιματισμού που εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας –από ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και ψύξη για δημιουργία συνθηκών άνεσης, μέχρι αξιόπιστη επαγγελματική ψύξη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές για το κατάστημά σας.

Είσοδος / πόρτες

Ελαχιστοποιήστε την απώλεια ζεστού και κρύου αέρα μέσω της εισόδου με τις αεροκουρτίνες μας Biddle και κερδίστε έως και 72% οικονομία από τη σύνδεσή τους με αντλίες θερμότητας αντί με ηλεκτρικό ρεύμα.

Οροφή

• Αναπνεύστε φρέσκο αέρα με αποδοτικά συστήματα εξαερισμού που ανακτούν ενέργεια από τον αποβαλλόμενο αέρα.

• Η μοναδική αυτοκαθαριζόμενη κασέτα συλλέγει σκόνη από τον εσωτερικό εναλλάκτη θερμότητας για να αυξήσει τη λειτουργική αποδοτικότητα έως και 50% και να σας μειώσει σημαντικά το κόστος συντήρησης.

Ράφια

Οι κρυφές μονάδες οροφής δένουν αρμονικά με το εσωτερικό σας και αφήνουν ελεύθερο χώρο στον τοίχο για ράφια και οθόνες.

Πίσω από τον πάγκο

Η υπηρεσία Daikin Cloud σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλαπλές τοποθεσίες από οποιαδήποτε θέση.

Ψυγεία

Ένα αξιόπιστο εφεδρικό σύστημα κρατά πάντα τους καταψύκτες και τα ψυγεία σας σε λειτουργία και, συνεπώς, τα τρόφιμά σας φρέσκα.

Αποθήκη όπου είναι εγκατεστημένη η μονάδα

• Το μικρό μέγεθος της μονάδας αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο σας και εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση.

• Εξοικονομήστε ενέργεια και επωφεληθείτε από επαναχρησιμοποιήσιμη ενέργεια χάρη στη μοναδική μας τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας.

Μετρητής

Φιλικά προς τον χρήστη χειριστήρια και έξυπνα προγράμματα κάνουν τον έλεγχο του κλιματισμού εύκολο σε ολόκληρο το κατάστημά σας.

Καταστήματα γενικού εμπορίου

Είναι αλήθεια πως οι πελάτες που νιώθουν άνετα μένουν περισσότερη ώρα στο κατάστημα και ψωνίζουν περισσότερα πράγματα. Συνεπώς, η δημιουργία ενός τέλεια κλιματιζόμενου χώρου και η διατήρηση του κόστους ενέργειας υπό έλεγχο είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Με το Daikin Cloud και τους έξυπνους ελεγκτές, μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τα επίπεδα άνεσης και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην κατανάλωση ενέργειας.

Καταστήματα τροφίμων

Τα τρόφιμά σας είναι εξίσου σημαντικά με τους πελάτες σας; Η απάντηση είναι «ναι!», γιατί χωρίς το ένα ή το άλλο, η επιχείρησή σας, απλώς, δε θα υπήρχε. Οι ενεργειακά αποδοτικές λύσεις της Daikin για επαγγελματική ψύξη και οι τεχνολογίες κλιματισμού ακρίβειας που έχουμε αναπτύξει, έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζουν φρεσκάδα στα τρόφιμά σας και άνεση στους πελάτες σας.

νενςε