Ελέγξτε τις συνθήκες άνεσης και το ενεργειακό κόστος των γραφείων σας

1000

Μια ολοκληρωμένη λύση για τον έλεγχο του κλιματισμού στο κτίριό σας

Με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις κλιματισμού της Daikin για γραφεία και μεγάλα κτίρια, θα μειώσετε σημαντικά το λειτουργικό σας κόστος. Από ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και κλιματισμό, μέχρι Συστήματα Διαχείρισης Κτιρίων, προσφέρουμε λύσεις κλιματισμού για χώρους γραφείων και μεγάλα κτίρια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές για το κτίριό σας.

Είσοδος και υποδοχή

• Ελαχιστοποιήστε την απώλεια ζεστού και κρύου αέρα μέσω της εισόδου με τις αεροκουρτίνες μας Biddle και κερδίστε έως και 72% οικονομία από τη σύνδεσή τους με αντλίες θερμότητας αντί με ηλεκτρικό ρεύμα.

• Έξυπνα προγράμματα κάνουν τον έλεγχο του κλιματισμού σας εύκολο σε ολόκληρο το κτίριο και το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) σας επιτρέπει να ενσωματώσετε και να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του κτιρίου σας (θέρμανση, ψύξη, ηλεκτρικό, φωτισμό, ανελκυστήρες, κ.λπ.).

Χώρος γραφείου

• Η μοναδική, απόλυτα επίπεδη κασέτα ενσωματώνεται άψογα σε ψευδοροφές και δεν θα διαταράξει τη συγκέντρωση των εργαζομένων με την αθόρυβη λειτουργία της.

• Αναπνεύστε καθαρό και υγιεινό αέρα, απαλλαγμένο από μούχλα και αλλεργιογόνα.

Αίθουσα συνεδρίων

Εξυπηρετεί ψηλοτάβανους χώρους, με την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης για τη θέρμανση του αέρα κοντά στο δάπεδο.

Κουζίνα και τουαλέτα

Ενσωματώστε εύκολα λύσεις ζεστού νερού για κουζίνες και τουαλέτες

Δωμάτιο διακομιστή

Αξιόπιστη ψύξη υποδομών πληροφορικής έως και -20 °C για τις αίθουσες των server σας

Αίθουσα συνεδριάσεων

Το έξυπνο μάτι κατευθύνει τη ροή αέρα μακριά από άτομα ή αλλάζει αυτόματα τη μονάδα σε πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ή την απενεργοποιεί, όταν ανιχνεύει άδειο χώρο.

Από μικρά γραφεία έως μεγάλους ουρανοξύστες

Είτε πρόκειται για ένα μικρό boutique hotel, είτε για μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Daikin θα βρείτε την κατάλληλη λύση θέρμανσης και ψύξης. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, επιλέγοντας το μέγεθος του ξενοδοχείου ή τις ανάγκες που θέλετε να ικανοποιήσετε.

• Σχεδιασμένες για γρήγορη εγκατάσταση, οι λύσεις μας για γραφεία και μεγάλα κτίρια επαναχρησιμοποιούν υπάρχουσες σωληνώσεις και καλωδιώσεις, ώστε να εξαλείψουν το επιπλέον κόστος και να ελαχιστοποιήσουν τον νεκρό χρόνο.

• Ευέλικτες μονάδες, όπως η εντελώς επίπεδη κασέτα Daikin, τοποθετούνται απευθείας σε στάνταρ ψευδοροφές ελαχιστοποιώντας το κόστος εγκατάστασης.

Αναβαθμίστε ή αντικαταστήστε εύκολα τις υπάρχουσες κλιματιστικές σας μονάδες.

Οι μονάδες της Daikin θεωρούνται «έτοιμες για χρήση ως αντικατάσταση». Οι λύσεις μας για γραφεία και μεγάλα κτίρια επαναχρησιμοποιούν υπάρχουσες σωληνώσεις και καλωδιώσεις, ώστε να εξαλείψουν το επιπλέον κόστος και να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο εγκατάστασης. Ευέλικτες μονάδες, όπως η εντελώς επίπεδη κασέτα Daikin, τοποθετούνται απευθείας σε στάνταρτ ψευδοροφές, ενώ ο intelligent Touch Manager είναι ένα σύστημα διαχείρισης κτιρίων που συνδυάζεται με εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών που ήδη έχετε. Με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ελάχιστο κόστος εγκατάστασης, είναι βέβαιο πως θα αποσβέσετε την επένδυσή σας πολύ γρήγορα.

154