Βιομηχανική ψύξη υψηλών επιδόσεων

sergei-a-hFBFC5YmIck-unsplash

Από μικρά οινοποιεία μέχρι μεγάλες βιομηχανικές αποθήκες

Όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, έχουμε λύσεις βιομηχανικής ψύξης κατάλληλες για τις ανάγκες σας. Τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετούν απαιτητικά περιβάλλοντα και μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Οι ψύκτες μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες αντλίας θερμότητας και inverter, καθώς και προαιρετική ανάκτηση θερμότητας. Έτσι, επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση της μονάδας και ο απόλυτος έλεγχος στη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας, του κόστους λειτουργίας και της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους, ενώ η τεχνολογία inverter επιτρέπει στη μονάδα να λειτουργεί σε συνθήκες μερικού φορτίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, του κόστους λειτουργίας και των εκπομπών CO2 έως και κατά 25%.

Κατασκευασμένοι για εσάς

Οι ψύκτες Daikin είναι ευέλικτοι και εύκολα προσαρμόσιμοι σε οποιοδήποτε περιβάλλον και σε κάθε ανάγκη σας. Προσφέροντάς σας περισσότερες από 150 διαφορετικές επιλογές, (όπως συμπληρωματικές αντλίες, συστήματα ηχομόνωσης, επιλογές για μεταφορά, ανάκτηση θερμότητας, ταχεία επανεκκίνηση και πολλά άλλα), συνεχής προσπάθειά μας είναι να σας δώσουμε λύσεις που να ικανοποιούν όλες σας τις απαιτήσεις.

Απόλυτη αξιοπιστία

Η Daikin ακολουθεί την πολιτική μηδενικών ελαττωμάτων. Αυτό σημαίνει πως όλες οι μονάδες μας υποβάλλονται σε συνεχείς εργοστασιακές δοκιμές με αποκλειστικό σκοπό να σας εξασφαλίσουμε λειτουργία βέλτιστης ποιότητας. Κάθε εξάρτημα κατασκευάζεται προσεκτικά ώστε να αντέξει ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Και αυτό αποτελεί ακόμη μια εγγύηση Daikin.

Κορυφαίες τεχνολογίες

Κάθε μονάδα Daikin αποτελεί ένα μικρό επίτευγμα των πιο πρόσφατων τεχνολογιών. Ο λόγος είναι απλός: επειδή αναπτύσσουμε τα πάντα εσωτερικά, είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και να τελειοποιούμε τις τεχνολογίες μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως είναι ο κοχλιοφόρος συμπιεστής με Inverter της Daikin, ο εναλλάκτης θερμότηταςκαι η σερπαντίνα συμπύκνωσης.

Συμβατότητα με τον κανονισμό F-Gas

Οι μονάδες επαγγελματικής ψύξης της Daikin είναι έτοιμες να ανταποκριθούν και να ικανοποιήσουν τους στόχους του νέου κανονισμού για τα φθοριούχα αέρια (F-Gas).

Αερόψυκτοι ψύκτες

 • Ιδανικοί για μικρές, μεσαίες και μεγάλες εφαρμογές
 • Εξωτερική εγκατάσταση
 • Ενεργειακά αποδοτικοί
 • Δυνατότητα επιλογής αποκλειστικά ψύξης ή αντλίας θερμότητας
 • Δυνατότητα επιλογής μονάδων εξοπλισμένων με τεχνολογία inverter
 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ περιστροφικού, σπειροειδή ή κοχλιοφόρου συμπιεστή
iii
eeee

Υδρόψυκτοι ψύκτες

 • Ιδανικοί για μεσαίες και μεγάλες εφαρμογές
 • Εσωτερική εγκατάσταση
 • Υψηλή ενεργειακή απόδοση
 • Δυνατότητα επιλογής αποκλειστικά ψύξης ή ψύξης/αποκλειστικά θέρμανσης
 • Δυνατότητα επιλογής μονάδων εξοπλισμένων με τεχνολογία inverter
 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ σπειροειδή, κοχλιοφόρου ή φυγοκεντρικού συμπιεστή

Λογισμικό επιλογής ψύκτη

Εκτυπώστε ή κατεβάστε τεχνικές εκθέσεις επιλογών σε διάφορες μορφές

lll

Δημιουργήστε γρήγορα νέα έργα, ανοίξτε και τροποποιήστε υπάρχοντα σχέδια ή απλά χρησιμοποιήστε τη γρήγορη επιλογή

Δεν είστε βέβαιοι ποιος είναι ο καλύτερος ψύκτης για την κάλυψη των αναγκών σας; Έχουμε την απάντηση! Χρησιμοποιήστε το λογισμικό επιλογής ψύκτη που σας προσφέρουμε και ανακαλύψτε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Αποκτήστε πρόσβαση στο εργαλείο από οποιαδήποτε τοποθεσία μέσω οποιασδήποτε συσκευής

Σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου ψυκτικών συγκροτημάτων και μονάδων διαχείρισης αέρα της Daikin

Με το σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης της Daikin επιτυγχάνετε βέλτιστη χρήση και διαχείριση κόστους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του συστήματος, ενώ παράλληλα αυξάνετε την απόδοση και την αξιοπιστία του.

iCM Έξυπνο σύστημα διαχείρισης ψυκτών για ψυχροστάσια

Βελτιστοποιήστε τις επιδόσεις και αυξήστε την αξιοπιστία του ψυχροστασίου σας με την εργοστασιακά σχεδιασμένη μονάδα ελέγχου συστήματος της Daikin. Το iCM σάς βοηθά να μειώσετε το ενεργειακό σας κόστος και να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας.