vdjndv

Ψύξη υποδομών πληροφορικής για κάθε τύπο κτιρίου και κάθε ανάγκη

Αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις ψύξης τεχνικών υποδομών, οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις σταθμών βάσεων τηλεπικοινωνίας, αιθουσών server και εργαστηρίων.

Μεγιστοποιήστε τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού σας

Στη σπάνια περίπτωση βλάβης κατά τη λειτουργία, η εφεδρική μονάδα αναμονής είναι έτοιμη να αναλάβει δράση. Η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο αυτόματα ενώ αποστέλλεται αμέσως μια ειδοποίηση επείγουσας επισκευής. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχείτε μήπως σταματήσει να λειτουργεί κάποιο σύστημα.

Αδιάλειπτη ψύξη

Τα μηχανογραφικά κέντρα και οι αίθουσες server χρειάζονται έλεγχο κλιματισμού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλες τις συνθήκες. Τα συστήματα της Daikin έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μεγιστοποιούν τη διαθεσιμότητα σε πολλές και διαφορετικές συνθήκες, από θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -15 °C έως τόσο υψηλές όσο 50 °C.

Αξιοποιήστε ανανεώσιμες πηγές

Η ψύξη ενός μηχανογραφικού κέντρου απαιτεί πολύ υψηλότερα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας σε σύγκριση με την ψύξη οποιουδήποτε άλλου χώρου. Οι λύσεις ψύξης υποδομών πληροφορικής της Daikin έχουν σχεδιαστεί με στόχο να εξασφαλίζουν αποδοτικότητα όλο τον χρόνο και να μειώνουν το ετήσιο λειτουργικό σας κόστος.

Λύσεις ψύξης υποδομών πληροφορικής και μηχανογραφικών κέντρων

βφβφ

Sky Air

Ενεργειακά αποδοτικό

Οικονομικό σύστημα ψύξης υψηλής απόδοσης

Ιδανικό για μικρά μηχανογραφικά κέντρα ή σταθμούς βάσεων τηλεπικοινωνίας

Το στάνταρ τηλεχειριστήριο διαθέτει κυλιόμενη λειτουργία και λειτουργία εφεδρικής μονάδας

Ξεχωριστά χειριστήρια για κάθε μονάδα

Μοναδική ενισχυμένη απόδοση εσωτερικής μονάδας

Τεχνολογία που βασίζεται σε ψυκτικό μέσο

Οι αυτοκαθαριζόμενες μονάδες αυξάνουν την εξοικονόμηση έως και 50% σε σύγκριση με τις τυπικές κασέτες και τις κρυφές μονάδες οροφής

Η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ενέργεια για την παροχή θέρμανσης τον χειμώνα και δροσιάς το καλοκαίρι

Εποχιακή απόδοση κλάσης A++

κατά τη λειτουργία θέρμανσης και ψύξης, το σύστημα Sky Air της Daikin μειώνει σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωση σας χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Εποχιακή απόδοση

Η τεχνολογία μεταβαλλόμενης θερμοκρασίας ψυκτικού προσαρμόζει αυτόματα τηθερμοκρασία του ψυκτικού ανάλογα με το φορτίο για βέλτιστη άνεση και αυξάνει την εποχιακή απόδοση.

Τεχνολογία Bluevolution

Το σύστημα Sky Air διατίθεται επίσης με το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα, την τεχνολογία Bluevolution. Εξερευνήστε την πλήρη σειρά Bluevolution της Daikin και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση ψυκτικού μέσου R-32.

Μια ολοκληρωμένη λύση για τον κλιματισμό των χώρων

 • Ελαχιστοποιήστε την απώλεια ζεστού και κρύου αέρα μέσω της εισόδου με την αεροκουρτίνα Biddle και αυξήστε την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 72% σε σύγκριση με τις ηλεκτρικές λύσεις
 • Με τα συστήματα εξαερισμού της Daikin απολαμβάνετε φρέσκο αέρα χρησιμοποιώντας ενεργειακά αποδοτική ανάκτηση θερμότητας
 • Η μοναδική αυτοκαθαριζόμενη κασέτα συλλέγει σκόνη και ρύπους αυξάνοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα έως και 50% και μειώνοντας σημαντικά το κόστος συντήρησης
 • Οι κρυφές μονάδες οροφής δένουν αρμονικά με το εσωτερικό του καταστήματός σας και αφήνουν ελεύθερο χώρο στον τοίχο για ράφια και οθόνες
 • Η υπηρεσία Daikin Cloudσάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλαπλές τοποθεσίες από οποιαδήποτε θέση

Ψύκτες

Ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας για κλιματισμό

μψσμψ

Ιδανικό για μηχανογραφικά κέντρα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους

Οι ψύκτες Daikin ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες για την παροχή ενεργειακά αποδοτικής βιομηχανικής ψύξης και ψύξης ή θέρμανσης. Έτσι δημιουργούν συνθήκες άνεσης και ασφάλειας, στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε.

 • Κεντρικά διαχειριζόμενο σύστημα για ακριβή έλεγχο της υγρασίας και της θερμοκρασίας
 • Λειτουργία δωρεάν ψύξης
 • Μοναδική λειτουργία ταχείας επανεκκίνησης
 • Τεχνολογία με βάση το νερό

Αερόψυκτοι ψύκτες

 • Ιδανικοί για μικρές, μεσαίες και μεγάλες εφαρμογές
 • Εξωτερική εγκατάσταση
 • Ενεργειακά αποδοτικοί
 • Δυνατότητα επιλογής αποκλειστικά ψύξης ή αντλίας θερμότητας
 • Δυνατότητα επιλογής μονάδων εξοπλισμένων με τεχνολογία inverter
 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ περιστροφικού, σπειροειδή ή κοχλιοφόρου συμπιεστή
kksk
sjjfs

Υδρόψυκτοι ψύκτες

 • Ιδανικοί για μεσαίες και μεγάλες εφαρμογές
 • Εσωτερική εγκατάσταση
 • Υψηλή ενεργειακή απόδοση
 • Δυνατότητα επιλογής αποκλειστικά ψύξης ή ψύξης/αποκλειστικά θέρμανσης
 • Δυνατότητα επιλογής μονάδων εξοπλισμένων με τεχνολογία inverter
 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ σπειροειδή, κοχλιοφόρου ή φυγοκεντρικού συμπιεστή

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Οι ψύκτες μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες αντλίας θερμότητας και inverter, καθώς και προαιρετική ανάκτηση θερμότητας. Έτσι, επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση της μονάδας και ο απόλυτος έλεγχος στη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας, του κόστους λειτουργίας και της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους, ενώ η τεχνολογία inverter επιτρέπει στη μονάδα να λειτουργεί σε συνθήκες μερικού φορτίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, του κόστους λειτουργίας και των εκπομπών CO2 έως και κατά 25%.

Κατασκευασμένοι για εσάς

Οι ψύκτες Daikin είναι ευέλικτοι και εύκολα προσαρμόσιμοι σε οποιοδήποτε περιβάλλον και σε κάθε ανάγκη σας. Προσφέροντάς σας περισσότερες από 150 διαφορετικές επιλογές, (όπως συμπληρωματικές αντλίες, συστήματα ηχομόνωσης, επιλογές για μεταφορά, ανάκτηση θερμότητας, ταχεία επανεκκίνηση και πολλά άλλα), συνεχής προσπάθειά μας είναι να σας δώσουμε λύσεις που να ικανοποιούν όλες σας τις απαιτήσεις.

Απόλυτη αξιοπιστία

Η Daikin ακολουθεί την πολιτική μηδενικών ελαττωμάτων. Αυτό σημαίνει πως όλες οι μονάδες μας υποβάλλονται σε συνεχείς εργοστασιακές δοκιμές με αποκλειστικό σκοπό να σας εξασφαλίσουμε λειτουργία βέλτιστης ποιότητας. Κάθε εξάρτημα κατασκευάζεται προσεκτικά ώστε να αντέξει ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Και αυτό αποτελεί ακόμη μια εγγύηση Daikin.

Κορυφαίες τεχνολογίες

Κάθε μονάδα Daikin αποτελεί ένα μικρό επίτευγμα των πιο πρόσφατων τεχνολογιών. Ο λόγος είναι απλός: επειδή αναπτύσσουμε τα πάντα εσωτερικά, είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και να τελειοποιούμε τις τεχνολογίες μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως είναι ο κοχλιοφόρος συμπιεστής με Inverter της Daikinο εναλλάκτης θερμότηταςκαι η σερπαντίνα συμπύκνωσης.